Internationale HR Eenvoudig Gemaakt

Internationale HR Eenvoudig Gemaakt

UwPayroll is een preferente partner van Paybix.

Samen met 15 andere preferente Paybix partners verzorgen wij de loonadministratie voor de klanten van Paybix in 30 Europese landen (27 lidstaten EU, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland).

_

SAAS PLATFORM

Perfecte Synchronisatie Met UwPayroll

Paybix heeft een internationaal HR & Payroll SaaS platform ontwikkeld dat multinationals de mogelijkheid biedt om via slechts 1 softwareoplossing: ‘Epix’, de personeelsadministratie te voeren voor al hun medewerkers, waar ook ter wereld.

De klant voert de gegevens over medewerkers, looncomponenten en werktijden & afwezigheden in via de zeer gebruiksvriendelijke user interface van Epix. Wanneer de lonen moeten berekend worden, stuurt de klant de pre-gevalideerde gegevens met een simpele druk op de spreekwoordelijke knop vanuit Epix naar de lokale loonberekenaars (in het internationale payroll jargon: de in-country payroll providers of ICPs).

Om inputfouten te vermijden, voorziet Epix in een perfecte afstemming en synchronisatie met de ontvangende loonsystemen van de ICPs, dus ook met ons Prisma loonsysteem.

_

KRACHTIGE ANALYSETOOLS

Gestroomlijnde Internationale Payroll Processen

Nadat de ICPs de bruto-netto berekeningen hebben uitgevoerd, sturen zij de resultaten ervan terug naar Epix. Via een ingenieuze ingebouwde motor voor de mapping van looncomponenten kan Epix analytische gegevens voor internationale loonkosten over de landen heen weergeven.

Epix bevat één van de krachtigste ingebouwde analysetools ter wereld om inzichten in het internationale personeelsbestand alsook loonkosten visueel en cijfermatig weer te geven. Tal van filteringsmogelijkheden laten daarenboven toe om de analytische data in quasi onbeperkte selecties weer te geven.

Als u de voordelen van het stroomlijnen van uw internationale payroll processen en systemen wil leren kennen, kijk dan even op de website van Paybix en vul het contactformulier in.