Aangifte voorheffing

Gelezen op de site van de overheid

ACTUALITEITEN
09/06/2023 – Lancering van de nieuwe Finprof: uitzonderlijke verlenging van de aangifte en betalingsperiode voor bedrijfsvoorheffing (voor de periode van mei 2023) naar 29 juni 2023.

Om het goed verloop van de inproductiestelling van FinprofLegacy en de migratie van de historische gegevens te waarborgen, zal Finprof niet beschikbaar zijn van 11 juni 2023 (24u00) tot en met 20 juni 2023 (12u00). Tijdens die periode zal het dus helaas niet mogelijk zijn om aangiftes elektronisch in te dienen.

Daarom staan we uitzonderlijk toe om de aangifte en de betaling voor de periode van mei 2023 in te dienen en te betalen tegen uiterlijk 29 juni 2023 (bedrag moet op deze datum bijgeschreven zijn op rekening van FOD Financiën).

Gelieve bij de betaling de juiste gestructureerde mededeling te gebruiken. Deze gestructureerde mededeling
kan worden berekend via het programma “Berekening gestructureerde mededeling”(externe link). Voor degenen die gebruik maken van doorlopende opdrachten, herinneren wij u eraan dat de gestructureerde mededeling telkens anders is, op basis van de maand of het kwartaal waarvoor de aangifte wordt ingevoerd.